Veel gewrichtspijn

Veel last van gewrichtspijn?

Gezonde knieën zijn van belang voor ieder mens. U wilt weten of u gezonde gewrichten heeft? Aan de hand van de volgende vragenlijst kunt u controleren hoe u ervoor staat.

De checklist

  • Wordt u in uw bezigheden beperkt door uw knie en kunt u niet meer doen wat u zou willen?
  • Raakt u vermoeid door de knie?
  • Heeft u ‘s nachts pijn?
  • Heeft u regelmatig een dikke knie?
  • Slaat uw knie regelmatig op slot?
  • Zwikt u door uw knie zonder dat daar een aanleiding voor is?
  • Is uw knie echt pijnlijk bij belasten?
  • Heeft u een scherpe diepe en/of stekende pijn in uw knie?

Het resultaat

Als u een van deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord is dat een aandachtspunt.

Het lijkt erop dat er wat meer aan de hand is met uw knie. Veruit de meeste knieklachten kunnen volledig worden opgelost. Als u een specialistisch advies wilt, kunt u met uw huisarts bespreken of een bezoek aan de specialisten van KneeClinic u verder kan helpen.

Deze orthopedisch chirurgen hebben zich helemaal toegelegd op de analyse en behandeling van de meest uiteenlopende knieproblemen. 

Wat nu

Wij hopen dat u iets heeft gehad aan onze checklist. Overweegt u een consult bij de specialisten van KneeClinic? Laat dan onderaan deze pagina uw 06-nummer achter voor een afspraak. Samen maken we dan een individueel plan.

Ontvang gratis advies

Omdat wij u nog iets extra’s willen geven hebben wij nog een aantal adviezen van onze experts. Vul uw mailadres in en ontvang deze tips direct in uw mailbox. Ook houden wij u dan graag via een nieuwsbrief op de hoogte om uw knieën gezond te houden.

Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Maak gelijk een afspraak met KneeClinic 

Laat hieronder uw naam en 06-nummer achter voor een afspraak bij KneeClinic. Wij bellen u dan vrijblijvend op om een afspraak in te plannen. Keuze al gemaakt? Bel dan naar de KneeClinic op 020-3090161 en maak een afspraak. Samen kijken we wat de beste mogelijkheden zijn om van de pijn af te komen.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please check this field.